Tabletgyerekek

Mi történik velünk, ha használunk digitális eszközöket? Tudjuk pontosan, hogy mi is zajlik, amikor közösségi oldalakon barangolunk? Érdemes-e a gyerekeinket engedni számítógép közelébe, és ha igen, mennyi időre és milyen megkötésekkel? Egyáltalán, kellenek szabályok?

Saját gyermekem születésével számomra is egyre sürgetőbbek lettek a fenti kérdések. Magánemberként én is tapasztalom, hogy mennyire be tud szippantani egy játék, mennyire rá lehet kattanni a FB-ra, a netezésre, a telefonra, app-okra. Fontos számomra, hogy ebben a folyamatosan változó és fejlődő közegben tudatos maradhassak, hogy lehessen erről beszélgetnünk, rugalmasan együtt gondolkodnunk.

2016 őszén elindítottam a facebookon a Tabletgyerekek oldalamat, ahol rendszeresen szemlézek hazai és nemzetközi weboldalakat, folyóiratokat, ahol blogposztokat, infografikákat, interjúkat osztok meg, melyekkel pontosabb véleményt alkothatunk és képbe kerülhetünk a mai kor digitális kihívásaival kapcsolatban. Hiszek abban, hogy a gyereknevelésben ez fontos téma, megoldandó feladat, jogos, időszerű kérdésekre kell ma szülőként választ adnunk.

Tabletgyerekek, ahol digitális trendek, eszközök és parenting beszélgetnek.

Kövesse a Tabletgyerekek oldalt a FB-on, olvasson rendszeresen híreket a témákat, legyen közösségünk tagja!

Érdekességek - Ismered a netes rövidítéseket?